Too $hort - Get Off the Stage (2007)

Label: Jive

1. Get Off the Stage (4:16)
  2. Broke Bitch (2:46)
  3. This My One (3:15)

met E-40

4. Shittin' on 'Em (4:03)
  5. F.U.C.K.Y.O.U. (3:18)

met Mistah F.A.B., Ms. Hollywood en Ginger

6. Gangstas & Strippers (3:36)
  7. Dum Ditty Dum (2:40)

met The Pack

8. Pull Them Panties Down (3:32)

met Kool Ace

9. I Like It (4:00)

met Dolla Will

10. It Ain't Over (3:41)

met Tanu

Harco
Ik snap niet dat de beste man nog steeds muziek maakt. Het klinkt al jaren alsof 'ie er geen zin meer in heeft; hij brabbelt maar wat in het rond op de beats die hij voorgeschoteld krijgt. Born to Mack en Life Is... Too Short (en Short Dog's in the House en Shorty the Pimp in mindere mate) waren toch wel dikke albums.

avatar van Backslap
haha tog blijft hij tog soms nog wel wel geniale pimplines uit
maar het is er niet echt beter op geworden nee maar wel grappig nog steeds

RedLightCityBoy
It Ain't Over heeft wel wat...nou ja een heel klein beetje dan, is niet zo in de dirty south stijl

Mezelf
Wederom een tragisch album van Too $hort...daarbij komt nog het nadeel dat zijn topics tochwel vrij beperkt zijn. Dit is geen muziek te noemen maar goedkope rotzooi.