Steven Curtis Chapman - More to This Life (1989)

Label: Sparrow

1. More to This Life (5:15)
  2. Love You with My Life (3:23)
  3. Waiting for Lightning (3:44)
  4. Living for the Moment (4:52)
  5. I Will Be Here (4:28)
  6. Who Makes the Rules (3:31)
  7. Treasure Island (4:52)
  8. Way Beyond the Blue (5:45)
  9. In This Little Room (3:37)
  10. More Than Words (4:33)
  11. Out in the Highways (4:59)
avatar van Wandelaar
Steven Curtis Chapman is een leeftijdgenoot van me en in de VS een grote naam op het gebied van de gospelrock of CCM. Hij sleepte 5 Grammy's binnen, 50 'Dove Awards' en kreeg een ster in de Music City Walk of Fame in Nashville.
Ik weet niet of dat allemaal in het voordeel spreekt van deze artiest, en ik heb 'm na dit album eigenlijk niet meer gevolgd. Maar dit plaatje zit zeker goed in elkaar. Heel prettige radiorock, goede melodieën en productie van Phil Naish die hier ook de keyboards doet.

De teksten gaan over liefde en vriendschap met een Bijbelse achtergrond, zonder opdringerig te worden. Geen praise-toestanden dus.

Van dit album bereikten maar liefst 4 nummers de nummer 1 positie.