je leest niet helemaal goed, er staat nergens dat burial productietechnisch de top is
'de top' Staat inderdaad nergens en volgens mij beweer ik ook niet dat dat er staat. Er staat wel 'gevoel als burial zit er sowieso niet in, productietechnisch wordt het nergens spannend' waarover ik zeg dat Burial productietechnisch ook niet spannend wordt (ik gebruik daarvoor 'zo plat als een pannenkoek').
verder kom ik het woord instrumentatie hier steeds vaker tegen op mm, bij hiphopplaten wordt dat woord ook te pas en te onpas misbruikt. zeer storend
Wat is er storend aan het woord instrumentatie? En waarom zou dat bij hiphopplaten niet kunnen? Bij Burial past het niet, want er IS geen instrumentatie, evident, maar bij menig hiphopplaat en ook deze van Boxcutter....
Of je het meeslepend vind is nog iets anders en een veel meer subjectieve beoordeling; ik ken genoeg prachtig in elkaar gezette platen waar ik absoluut geen kloot aan vindt (zoals vrijwel elke interessante minimal plaat: prachtige klanken, maar het roert me niet, of bv. Amon Tobin, veel The Mars Volta, Bob Dylan, Leafcutter John etc etc.).
Ik vind Glyphic juist een heel meeslepende plaat en één van de weinige platen die me echt constant op het puntje van m'n stoel houd; dat jij dat niet vindt, daar val ik heus niet over, goeie kans dat jij door platen geroerd wordt waar ik bij in slaap val.