Niagara - Now or Never (1988)

geen stemmen

Spanje
Label: Avispa

1. Fallen Angel (0:46)
  2. Walking (4:29)
  3. I Will Be There (3:45)
  4. Take My Hand (5:46)
  5. Now Or Never (4:40)
  6. I Should Be Stronger (4:12)
  7. No Conversation (3:55)
  8. You Belong to Me (3:47)
  9. Secret Lover (3:47)
  10. Live on the Line (3:26)
AOR_Lover
Deze band uit Spanje heeft nog geen stemmen zie ik. Tot vandaag want toen ik deze tegenkwam kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. 80's hardrock zal ik altijd blijven waarderen en dit klinkt exact zoals het destijds bedoelt was. Lead gitarist Víctor Manuel Arias Guzmán weet de snaren behoorlijk te raken en zanger Tony Cuevas klink een beetje als Joey Tempest van Europe waar de band ook een beetje de inspiratie vandaan haalt heb ik het idee. De eerste 2 nummers lopen in elkaar over en knallen er lekker uit. Er is ook ruimte voor ballads getuige het mooie Take My Hand.
Leden als Vielip zullen hier ook wel warm voor lopen denk ik. De keyboards zijn ook wel aanwezig op sommige nummers met name op Now or Never is dat duidelijk hoorbaar.
Dit album is voor de liefhebbers van 80's hairmetal wel te pruimen denk ik zo,