Alexandre Desplat and Aaron Zigman - Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

Frankrijk / Verenigde Staten
Score
Label: Varèse Sarabande

1. Main Title (2:44)
  2. Mahoney's Debut (2:39)
  3. Good Morning (1:24)
  4. Night Time (0:47)
  5. Kermit (1:38)
  6. Dodge Ball (1:53)
  7. Bellini (0:59)
  8. Temper Tantrum Pt. 1 (2:30)
  9. The Wall's Breath (0:41)
  10. The Flight of Magorium (4:45)
  11. Toy Store Jam (1:04)
  12. Temper Tantrum Pt. 2 (1:17)
  13. Block of Wood (1:52)
  14. The Funeral (2:41)
  15. Great Wisdom (1:21)
  16. Sparkle (2:01)
  17. Triscadecaphobia (1:19)
  18. Magorium's Apartment (1:01)
  19. Dancing (1:33)
  20. Your Friend (1:47)
  21. Last Pair (1:15)
  22. Just Trying to Help (1:01)
  23. Eric Builds Loncoln (1:13)
  24. Eric and Mutant (1:57)
  25. A Substantial Offer (1:32)
  26. The Euphonium (0:42)
  27. The Stare (0:36)
  28. I'm Stuck (1:13)
  29. You're Hired (1:31)
  30. Tomottow (1:52)
  31. You Have to Live (0:41)
  32. A New Chapter (1:30)
  33. I'm Leaving (0:40)
  34. Delusional (0:37)
  35. Magic Magnet (1:34)
  36. Finale (2:40)
  37. Love the World You Find (2:32)
avatar van JohnWilliams
Apart album maar echt héél mooi!!!
De Score is tot in de puntjes uit gewerkt en ik kan hem dan ook iedereen aanraden. Desplat is erg goed (The Queen, The Painted Vail) maar Zigman doet het ook niet slecht (Bridge to Teriabathia). Samen vormen ze een goed koppel, dat bewijzen ze hier maar weer eens! 4,5* voor deze leuke en gezellige score van inplaats van 1 componist maar liefst 2 kanjers van componisten!

Ik vind Alexandre Desplat denk ik de beste van de 2 maar ondanks dat weet Zigman mij ook zeer te boeien, ik vind alle nummers ook wel zeer leuk en soms zelfs verassend. Op de allerlaatste track vind ik echt alle nummers zeer geslaagd en zijn ze allemaal erg vrolijk. Ik heb hem nu alleen nog niet in het echt...ik schaam me diep want ik heb hem gedownload. Dus hij staat onder mijn lijstje gedownloade scores... Ik moet wel zeggen dat deze score echt wel wat aandacht mag krijgen want dat is hij zeker wel waard. Vooral de 'Finale' is erg leuk en het Magorium Theme (zo noem ik het maar) hoor je ook vaak terug komen wat natuurlijk altijd leuk is.

Ook de instrumenten bevallen mij wel (xylofoon en strijkers) en voor de rest ook heel veel andere leuke instrumenten die mijn aandacht wel weten te trekken. Kortom een score waarvoor ik echt maar 1 cijfer kan geven: een 9! Of ook wel 4,5*.