Six Feet Under - Warpath (1997)

Label: Warpath

1. War Is Coming (3:15)
  2. Nonexistence (3:34)
  3. A Journey into Darkness (2:17)
  4. Animal Instinct (4:49)
  5. Death Or Glory (2:52)
  6. Burning Blood (3:58)
  7. Manipulation (2:51)
  8. 4:20 (4:24)
  9. Revenge of the Zombie (2:50)
  10. As I Die (3:54)
  11. Night Visions (3:07)
  12. Caged and Disgraced (3:34)
avatar van Sir Odolf III
Een van de weinige recht-toe-recht-aan deathmetalplaten die me kan bekoren. Allen West zorgt als geen ander weer voor de nodige leadgitaar-partijen, en de zang van Chris Barnes is niet anders dan geweldig te noemen. Deze is hierbij ook een stuk minder monotoon dan bij het oude Cannibal Corpse (hoewel die platen naar mijn mening niet minder gaaf zijn). In ieder geval 4*

avatar van Onslaught
Iets minder album dan ''Haunted'', voorderest wel leuk om naar te luisteren, maar intrumentaal had wel wat harder gemogen.

avatar van Kef
Kef
Prima tweede studio plaat van SFU. Hoewel ik het debuut beter vindt. Bij sommige nummer lijkt het of ze de zelfde riffs gebuiken. Al met al staat hier natuurlijk wel een van de beste SFU nummers op: War Is Coming!!! Blijf heerlijk.