Dion - Yo Frankie (1989)

Label: Arista

1. King of the New York Streets (4:50)
  2. And the Night Stood Still (4:20)
  3. Yo Frankie (She's All Right with Me) (3:35)
  4. I've Got to Get to You (4:32)
  5. Written on the Subway Wall / Little Star (3:54)
  6. Drive All Night (3:00)
  7. Always in the Rain (4:21)
  8. Loving You Is Killing Me (3:39)
  9. Tower of Love (4:18)
  10. Serenade (4:16)
Pieter Paal
Deze jaren geleden van iemand geleend. Op een bandje gezet. Bandje stuk gegaan, je kent dat wel.
De eerste 2 tracks en track 5 (met Paul Simon) sprongen er na een eerste luisterbeurt meteen uit.
Even kijken bij bol.com of deze nog leverbaar is.

avatar van heartofsoul
Een lekker, maar niet spectaculair album van de oude doowopper Dion, gebaseerd op begin jaren zestig blanke rock and roll, maar geproduceerd door Dave Edmunds in 1989. Als je van de stem van Dion houdt, en geen bezwaar tegen het moderne geluid hebt, is dit best een goed album.
Even keek ik vreemd op, toen ik las dat Bryan Adams op Drive All Night ook van de partij is,
maar ik heb geen bezwaren. Dave Edmunds speelt rhythm en sologitaar, en op diverse nummers zijn Lou Reed, Paul Simon en k.d.lang te horen in de koortjes.
Het was geloof ik het eerste album dat ik van Dion kocht, en ik mag het nog steeds graag horen.
De hoge draaibaarheid voor mij verklaart uiteraard mijn 4****.