Aaron Carter - Another Earthquake! (2002)

1 stem

Label: Jive

1. Another Earthquake! (2:51)
  2. To All the Girls (3:25)
  3. Summertime (3:49)

met Baha Men

4. My First Ride (3:09)
  5. Do You Remember (3:57)
  6. 2 Good 2 B True (3:32)
  7. When It Comes to You (3:38)
  8. America a O (3:29)
  9. Without You (There'd Be No Me) (2:57)
  10. Keep Believing (3:15)
  11. Sugar (2:48)
  12. Nick Snippets (4:38)
  13. You Get to My Heart * (3:04)
Mojo Pin
Je ziet heel goed aan de hoezen dat hij ouder wordt.

... hij blijft me verbazen.

avatar van *San*
Geen hele goede artiest, maar dit is toch wel zijn beste album.

avatar van Arrie
Na 10 nummers had ie blijkbaar geen inspiratie voor titels meer.

avatar van Joren999
Dit was dus de Justin Bieber van 10 jaar geleden?

avatar van Arrie
Jup, ken je hem niet? Was aardig populair toen ik een jaar of 9 was (rond het jaar 2000). Ik weet nog goed dat ik op de bassischool bij een klasgenoot een verjaardagsfeestje had, en daar ook een soort muziekquiz werd gehouden en iedereen I Want Candy van Aaron Carter meteen wist.

Hij is trouwens het broertje van een van de Backstreet Boys en had in z'n jonge jaren nog verkering met Hilary Duff.

avatar van Joren999
Ah, de naam deed wel een klein belletje rinkelen in de richting van de Backstreet Boys. Maar mijn introductie tot de muziek was Kinderen voor Kinderen en daarna als 9-jarig jochie dingen als Golden Earring en veel oude klassiekers Dus dit is langs mij heen gegaan.