Eternal - Power of a Woman (1995)

R&B / Pop
Label: EMI

1. Power of a Woman (4:24)
  2. I Am Blessed (4:24)
  3. Good Thing (3:51)
  4. Telling You Now (4:49)
  5. Hurry Up (3:34)
  6. Redemption Song (4:12)
  7. It Will Never End (4:43)
  8. Who Are You? (3:17)
  9. Secrets (3:42)
  10. Your Smile (3:39)
  11. Don't Make Me Wait (4:31)
  12. Up to You (3:58)
  13. Faith in Love (4:12)
  14. Stay [West End D'Rhythm Mix] * (7:26)
  15. Just a Step from Heaven [Frankie Foncett Main Mix] * (7:27)
  16. So Good [Tree Men Full on Mix] * (6:49)
  17. Sweet Funky Thing [Uno Clio Remix] * (7:35)
  18. Crazy [West End Remix] * (6:11)
  19. Power of a Woman [Fathers of Sound Dub Mix) * (8:19)
avatar van StefanK
Opnieuw een sterk album van Eternal... Dit keer nog meer aandacht besteeds aan de R&B/Soul-stijlen... Sterke nr's die allemaal goed en vocaal gezongen worden door leadzangeres Easther. Toch is deze plaat minder uitbunding dan het debuut maar misschien was dat ook wel de opzet...

avatar van principal2000
Ik vind dit album minder afwisselend en fris dan hun debuut. De overige zangeressen blijken hierop echt pure vulling naast Easther. De nummers klinken meer standaard en weten mij nergens te pakken. Muzikaal is het allemaal prima, maar het is niet catchy genoeg voor de pure popmuziek die deze dames maken.