Tweede album van Georgio uit 1988. Wat mij als eerst opviel toen ik dit album destijds kocht is dat Georgio precies hetzelfde lettertype op de hoes gebruikte waarmee Prince hem datzelfde jaar al voorging met 'Lovesexy'. Niet zo handig als je al vanaf het begin van je carriere met Prince wordt vergeleken maar goed.....It's the music that counts en die vond ik op deze plaat toch weer goed te pruimen. Wederom een funky, sexy, dancealbum in dezelfde lijn als voorganger 'Sexappeal' alhoewel Georgio op dit album toch hoorbaar gegroeid is in 2 jaar.
Het album begint sterk met het trio 'I want 2 dance', 'Romantic Love' en 'Car Freak' die allemaal muzikaal of via segues in elkaar overlopen (weer zon overeenkomst met Lovesexy van Prince)
Dan zakt de plaat in en hoe!!!! met maar liefst 3 slaapverwekkende ballads begin je je af te vragen waarom je de plaat ook al weer had opgezet, alle drive en sex en funkdance van het begin in 1 klap weg.....maar dan gebeurt er toch nog iets moois op het eind: 'Pok-A-Dot' is wat mij betreft de ruwe diamant van de plaat: een lekker over the top funkdance track die het beste werk op 'Lovesexy' vrij dicht benadert.
4 standout tracks op 9 nummers > niet geniaal maar toch altijd vele malen origineler dan wat er doorgaans eind jaren 80 binnen dit genre op de markt kwam.