Laserdance - Ambiente (1991)

Dance / Electronic
Label: Hotsound

1. Galactic Dream (5:10)
  2. Moon Dusk (5:28)
  3. Cosmic Revanche (5:35)
  4. Voices from Another Planet (5:59)
  5. So Fine All the Time (5:29)
  6. Stargazer (4:47)
  7. Vast Emptiness (5:26)
  8. The New Reunion (5:56)
  9. Timeless Zone (5:57)
  10. Laser Fears (5:40)
  11. Final Tones (6:25)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Op zich is dit album best wel een verademing te noemen, aangezien er alleen maar rustige nummers op staan, en dat is sowieso weer eens wat anders, dan dat ik normaal van Laserdance gewend ben.
De eerste 6 nummers zijn nieuw en speciaal voor dit album geschreven. De overige nummers zijn nieuwe versies van nummers afkomstig van de eerste 4 Laserdance-albums en klinken wat rijker t.o.v. de originele versies. Het zijn alleen wel overduidelijk de laatste 5 nummers, die het album de moeite waard maken, aangezien ze gewoon beter zijn dan de nieuwe nummers.
Toch is dit album over het algemeen zo slecht nog niet. Galactic Dream en Stargazer zijn best aardig en van de bewerkte versies blijven Laser Fears en Final Tones gewoon goed.
Al met al daardoor is Ambiente best de moeite waard.