Doormouse - I'm a Hoe (2007)

geen stemmen

18. [Untitled 18] (2:06)
  19. [Untitled 19] (1:25)
  20. [Untitled 20] (1:51)
lambf
This is a mix of what Doormouse calls c.r.a.p (corporate rap and pop), featuring Lil Wayne, R Kelly, Trick Daddy, Rick Ross, Too Short, Snoop Dogg, and so much more. Summarized by Doormouse as "all in all, a shitload of tunes megamixed into a retarded tour de force of south beach ignorance."

klinkt goed

avatar van BoordAppel
Goeie titel .

lambf
Dit zal jou wellicht wat beter liggen dan mij. Verwacht dus een mix van Hip-Hop stukken met elkaar. Geen electronica in de stijl van IDM, D'n'B of Breakcore, alleen Hip-Hop-beats.

Alleen even vluchtig beluisterd, dus ik kan nog geen score geven , die waarschijnlijk wel laag zal uitvallen, jammer dat hij geen Franse rap heeft gebruikt (dat vind ik velen malen interessanter / vetter dan Engelse)

lambf
HAHAHA, dit is echt niks voor mij. Vooral Snoopdogg is een erg slechte rapper. (die andere ken ik niet )

avatar van BoordAppel
Als ik het goed begrijp is dit dus gewoon een mixalbum? Ik zie het nut niet helemaal in van een mixalbum met alleen maar slechte nummers.

lambf
Ik ook niet . Dit is een lange aan elkaar geschakelde serie van Hip-hop liedjes achter elkaar. Gemaakt voor een of ander feest ofzo.