Dexys Midnight Runners - Let's Make This Precious (2003)

Alternatieve titel: The Best Of

Pop / Soul
Label: EMI

1. Geno (3:30)
  2. The Celtic Soul Brothers (3:12)
  3. Come on Eileen (4:12)
  4. Jackie Wilson Said (I'm in Heaven When You Smile) (2:37)
  5. Because of You (3:11)
  6. Manhood (4:24)
  7. Tell Me When My Light Turns Green (3:45)
  8. Breaking Down the Walls of Heartache (3:23)
  9. There There My Dear (3:15)
  10. Plan B (2:37)
  11. Show Me (3:22)
  12. Let's Make This Precious [BBC Version] (3:24)
  13. Until I Believe in My Soul [BBC Version] (7:12)
  14. Let's Get This Straight (From the Start) (3:33)
  15. This Is What She's Like (12:19)
  16. My National Pride (7:00)
  17. I Love You (Listen to This) (3:19)
  18. My Life in England (Part One) (4:47)
avatar van rbreeman
Geen idee waar het nummer Manhood oorspronkelijk op verschenen is, ik vermoed dat het een b-kantje was. Geniaal nummer van een in Nederland erg onderschatte band.

avatar van Madjack71
Come on Eileen, staat nog in mijn geheugen gegrift, zowel het nummer als de clip. Nog steeds vind ik het een prachtig nummer.
In nederland matig vertegenwoordigt in de hitparades met daarnaast alleen nog Jackie Wilson Said die in the picture kwam (een cover van Van Morrison).
Zonde, want het was een energieke band, met een flink aantal mooie nummers.
Deze verzamelaar is een goede weergave, van wat ze allemaal gedaan hebben en m.i zekers de moeite waard.

Mooie hoes ook.

avatar van LucM
Van Dexy's Midnight Runners heb ik enkel deze compilatie die ik kocht vanwege Geno en de nr.1-hit Come on Eileen, twee prima songs die mij steeds vrolijk stemmen. De Van Morrison-cover Jackie Wilson Said kende ik ook nog en is niet onverdienstelijk, daarnaast vind ik Manhood ook sterk.

avatar van hpdewin
Madjack71 schreef:

Mooie hoes ook.

Dit is dezelfde hoes als de single van Hurricane #1 - Step Into My World. Weet iemand waarom?