Laserdance - Discovery Trip (1989)

Dance / Electronic
Label: Hotsound

1. Cosmo Tron [Remix] (4:46)
  2. Trip to Destroy (5:02)
  3. Endless Dream (4:52)
  4. Brain Mission (6:16)
  5. Discovery Trip (5:31)
  6. Flying Planet (6:48)
  7. Electro Based (5:56)
  8. Time Zone (5:15)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Op dit Laserdance-album begint de sound al een beetje te veranderen, na de eerste 2 prima albums. Die lichte verandering gaat daardoor wel een beetje ten koste van de nummers, die niet zo verrassend en goed zijn als op de vorige albums.
De goede bedoelingen zijn er zeker wel, alleen vind ik het allemaal wat minder uit de verf komen.
Cosmo Tron, Endless Dream en het wat typische Electro Based, zijn OK, maar er had meer in kunnen zitten, m.i.
Het blijft allemaal wat minder hangen, waardoor het uiteindelijk wat saai wordt.
Een magere 3 kan ik er nog wel voor geven, maar niet meer dan dat.