Rob Papen - Daydreamer (2004)

1 stem

Electronic
Label: RP

1. Maranatha Song (4:43)
  2. Evening Song (Improvisation on Psalm-IV) (7:17)
  3. Daydreamer (5:59)
  4. Sion (4:25)
  5. Effata "Be Opened" (4:46)
  6. Isaiah (53:5) (1:50)
  7. Time, Times and Half a Time (10:59)
  8. At Ease * (9:59)
  9. Red Clouds * (2:14)
Je kunt van elk nummer zo'n twee minuten luisteren op de site van Rob Papen, ben zelf wel te spreken over dit album.

avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Muzikaal gezien had dit zo een album van Peru kunnen zijn. Rob Papen bewijst dat met Daydreamer. Logisch natuurlijk, de beste man zat in deze groep. Toch klinkt het af en toe iets te bescheiden, naar mijn idee. Hoewel Maranatha Song, het titelnummer en Sion absoluut degelijke tracks zijn. Jammer dat ik niet de versie heb met de laatste 2 bonustracks. Hopelijk komen die nog een keer terug op een volgend album. Dat mag ook wel, immers dateerd deze schijf alweer uit 2004.

avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
CorvisChristi schreef:

Nou de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Alsof Rob Papen het aangevoeld heeft. Zijn nieuwe solo-album is uit, de opvolger van zijn alweer negentien jaar geleden verschenen debuut Daydreamer. De toepasselijk gekozen titel Waiting is dan ook zeker wel treffend bedacht. En wat schetst mijn verbazing: de twee bonustracks die op de in Singapore gevestigde label Orange Music uitgebrachte versie van Daydreamer staan, staan óók op Rob's nieuwe album:

Rob Papen - Waiting (2023) - MusicMeter.nl