Deep Concentration 3 (2000)

1 stem

Label: OM

1. Ming & FS - The Human Condition (6:25)
  2. Radar - Antimatter (3:18)
  3. DJ Revolution - Hard Rock (4:14)
  4. Musaics (DJ Sole) - Babylon Rhythm Exorcism (3:29)
  5. People Under the Stairs - Afternoon Connection (4:08)
  6. Plagaiwrists - Wristy Business (5:28)
  7. Planet Asia - Fresno State of Mind (3:35)
  8. Infamous - Torture (3:10)
  9. Space Travelers - Buggin Out (3:59)
  10. DJ Craze - Act Up (4:42)
  11. DJ Cash Money - 3:00 in da Morning (Circus of Hell) (5:08)
  12. Blak Forest - Lovin Every Minute of It (4:05)
  13. Danny Breaks - U.F.O (In 3 Parts) (5:43)
  14. DJ T-Rock en DJ Faust - Where Will You Run (3:28)
  15. Highlanders - Cynicism (5:32)
avatar van waxs
Ah deze zag ik ergens staan, aan de tracklist te zien kan dit best wel eens erg interessant zijn. Ik ga er snel achteraan.

avatar van Osiris Apis
Ik heb de andere 3 delen heb ik ook toegevoegd.
Van deze ken ik alleen PUTS en Planet Asia van de tracklist.

avatar van Shelter
Eerste track gaat meer richting drumm n bass, heeft wat aparte wendingen ook
Radar - Antimatter is echt vette turntablism een van mijn favoriete tracks.
DJ Revolution is standaard dope dus hier ook, vette scratches lekkere beat.
Musaics, hoe die beat erin komt tussen de samples door...nice! Over het algemeen ben ik niet zo van die turntablism met al die spreeksamples erdoor heen. Goede track maar gewoon niet echt mijn ding.
PUTS - heb beter werk van ze gehoord. Het is nog steeds wel ok maar ik vind die smooth jazzy style beter van ze.
Planet Asia track is dope, lekkere beat, mooie scratches en Planet Asia flowt altijd on point.
Space Travellers heeft zo'n old school breakbeat lopen met spacy shit erdoorheen... op een of andere manier heeft het wat weg van intergalactic van beastie boys.

Ik ga niet alles benoemen, laat ik gewoon de conclusie geven... turntablism fan? zeker halen deze. Staat niet veel rap op dus dit is voor de beats & scratches lovers. Ik ben er 1 van, 4*

avatar van Shelter
Space Travellers is echt een vette track, vage space samples met een hele vette beat op de achtergrond...en het scartchwerk erbij