Autumn Tears - Eclipse (2004)

Electronic / Rock
Label: Dark Symphonies

1. Commemoration (1:18)
  2. Ophelia's Crown (4:43)
  3. Three (0:56)
  4. Dawn (4:18)
  5. Remember (3:56)
  6. Flight (5:24)
  7. The Beauty in All Things (4:22)
  8. Pandora's Womb (6:00)
  9. At a Distance (4:27)
  10. Eclipse (4:33)
avatar van Rinus
Mooi, mooi en nog eens mooi. Sfeervolle muziek in de stijl van DCD en Arcana.

Empyrium
Prachtig en inderdaad sfeervolle muziek. Ophelia's Crown is voor mij het hoogtepunt.

Zangeres Laurie Ann Haus brengt deze maand nieuw werk uit met haar andere band Todesbonden.

avatar van Metalhead99
Prachtig, geweldig, en echt heel erg sfeervol. Een heerlijke plaat, inderdaad in de stijl van Arcana, al vind ik dit heel wat interessanter. Door wat meer wendingen in de muziak aan te brengen weten ze de aandacht beter vast te houden. Ik ben zeer benieuwd naar de andere platen van deze band.

avatar van jorro
Het is opnieuw een erg fraai album van Autumn Tears. Bijna 11 jaar na het vorige bericht verbaast het mij erg dat dit niet wat meer aandacht krijgt. Het is zeker geen mainstream act, maar op MuMe moeten er toch meer liefhebbers zijn.
Het album staat m.i. wat dichter bij Dead Can Dance dan de voorgangers. At a Distance zou maar zo door DcD zijn gemaakt.
4* blijven 4*