King Diamond - The Dark Sides (1988)

Denemarken
Label: Roadrunner

1. Halloween (4:14)
  2. Them (1:57)
  3. No Presents for Christmas (4:21)
  4. Shrine (4:23)
  5. The Lake (4:12)
  6. Phone Call (1:38)
avatar van De Ulk
Een compilatie met alle CD-bonustracks en single-tracks welke niet op de originele LP's stonden.

Wel leuk om te hebben, maar overbodig voor de échte verzamelaar.

Halloween en Them staan gewoon op Fatal Portrait en Them.
No Presents For Christmas is van de gelijknamige maxisingle uit 1986.
Shrine is de B-kant van The Family Ghost.
The Lake is de B-kant van Halloween.
Phone Call is een bonus track op de CD-versie van Them.

avatar van Kronos
De Ulk schreef:
No Presents For Christmas is van de gelijknamige maxisingle uit 1986.

Dat moet 1985 zijn.

avatar van notsub
Alles is hier al gezegd. Dit is een verzamelaar met B kantjes. Voor de echte fan dus.

avatar van vielip
No presents for Christmas stond heel vroeger op een cassette die een klasgenootje voor me had opgenomen. vond en vind het nog altijd een geweldig nummer! Man, hoe creepy vond ik die stem van King als ik in bed lag en het op de walkman draaide...ik had toen (nog) geen idee hoe de beste man eruit zag. Toen ik daar later wél achter kwam was het effect compleet. Zoiets had ik nog nooit gezien of meegemaakt