Pinch - Underwater Dancehall (2007)

Electronic
Label: Tectonic

1. Brighter Day (5:21)

2. Get Up (4:21)

met Yolanda

3. Airlock (3:43)
  4. One Blood, One Source (4:27)

met Rudey Lee

5. Widescreen (4:48)
  6. Gangstaz (3:43)

met Juakali

7. Angels in the Rain (3:26)

met Indi Kaur

8. Battered (4:10)

met Yolanda

9. Trauma (4:34)

10. Lazarus (5:17)
avatar van trebremmit
Wel een fijne dubstep plaat alleen er zijn twee a drie nummers die het gemiddelde erg naar beneden halen.

avatar van Dreten Bukgat
heb deze als dubbel disc met op cd1 de tracks + vocals en op cd2 de instrumentale versies... áls ik het album al eens opleg, dan verkies ik altijd de tweede cd, want de vocals op de eerste disc verpesten alles... als je de tracks herleidt tot enkel de instrumentatie, dan blijft er voor mij persoonlijk veel meer over, ook al neem je iets weg...

tuktak
apart, ik dacht dat ik in het verleden iets soortgelijks had getypt hier. die vocalen zijn echt killing idd...de instrumentale disc zou toch wel een 3,5 opleveren, maar doordat die andere versies erop staan doet dat voor mij toch wel zwaar afbreuk aan het totaalplaatje. met vocalen doe je immers de intensheid en de diepte van dit soort dubstep volledig teniet, het past gewoon niet bij elkaar.

avatar van doornappel
same here, de vocals brengen weinig goeds... zonder de vocals vind ik hem overigens wel erg fijn. gelukkig hebben we CD2, jippie!

avatar van Dorstlesser
Ik heb alleen de instrumentale versies (die hij wijselijk opnieuw heeft uitgegeven als standalone) en dat vind ik wel erg fijne dubstep. De versies met de MC's kan ik echt niet naar luisteren, wat een slap gelul over niets over die prachtige nummers.

avatar van John Doe
Prachtige instrumentals idd die gelukkig ook los zijn uitgebracht. Hier stem ik op.

Poa
Stem ook maar even aangepast naar CD2. Hoe kan Airlock zó goed zijn trouwens, ik ga hier nog steeds helemaal gek op. ?