Laserdance Orchestra - Volume 2 (1994)

1 stem

Dance / Electronic
Label: Hotsound

1. Don't Stop (5:37)
  2. Que Me Pasa (4:49)
  3. Make Up Your Mind (5:26)
  4. Move on Up (5:21)
  5. Your're Wrong (5:26)
  6. Fear Remix (6:24)
  7. For You (6:13)
  8. Goody's Return (8:39)
  9. Energy Tonight (7:35)
  10. Laserdance [Space Version] (8:44)
  11. Can't Stop (2:16)
  12. Vamos a La Fiesta (6:03)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Deze 2de volume bevat net zoals de eerste bijzondere B-kantjes, left-overs en remixes van diverse Laserdance-nummers.
Het leeuwedeel van het album is wederom helaas niet al te best, sterker nog, het lijkt wel alsof sommige nummers eerder voor de grap zijn gemaakt, dan dat ze serieus bedoeld zijn (Can't Stop bv. is wanstaltig slecht). Echte left-overs dus, waarmee alleen de die-hard Laserdance-fan iets mee kan.
Gelukkig staan er ook een aantal goede nummers op, zoals de flitsende opener Don't Stop en Fear Remix.
Mijn aandacht verzwakt helaas volledig door een hoop saaie en vervelende nummers. Ergens wel jammer, maar ik kan dit album toch geen hoge score toekennen. Daarvoor zijn het aantal goede nummers veel te gering.