Bay-area achtige power-thrash in het straatje van Metal Church en Megadeth (vooral door de toenmalige zanger) nog op dit Hexx-album. Goed album, maar mijn persoonlijke feestje begint op het mini-album hierna: Quest for Sanity waar veel rauwer/agressiever op gethrashed wordt.
Super plaat met bijna alleen maar goede songs. Jammer dat de productie een beetje matig is. Er is een editie met heel veel extra live-songs en enkele demo's. Ga daar voor!
Vond het debuut al met al toch vermakelijker. Dit is alweer een stukje heaviër en de zang een stuk rauwer, op zich geen probleem uiteraard. Moet qua stijl regelmatig denken aan Vicous Rumors' tweede plaat. De productie vind ik prima te doen. Bij het titelnummer moet ik qua zang regelmatig aan King Diamond denken, is ook één van de betere tracks. Omdat het debuut met track 3 vocaal de mist inging, kom ik ook hier toch op hetzelfde cijfer uit (hier vind ik de afsluiter dan niet erg raak). Kan me voorstellen dat mensen hier meer aan uitdelen, maar een mooie zeven vind ik wel genoeg.