Vanessa Carlton - Be Not Nobody (2002)

Label: A&M

1. Ordinary Day (3:58)
  2. Unsung (4:20)
  3. A Thousand Miles (3:57)
  4. Pretty Baby (3:55)
  9. Paint It Black (3:30)
  10. Wanted (3:55)
  11. Twilight (4:49)
  12. Twilight [Live] *
  13. Wanted [Ripe Mix] * (3:55)
avatar van Josje
zitten mooie nummertje tussen

Josje schreef:
zitten mooie nummertje tussen

Zeker, vooral twilight. Paint it black is toch een cover?

edejong
lekker album.. hoewel iets meer afwisseling wel had gemogen.. vind haar 2e album beter.. maar tog een 3.5*

avatar van FunkStar
Dit kleine meisje heeft zoveel talent! De piano is bij elk nummer weer prachtig, de nummers zijn schitterend (ze heeft ze zelf geschreven) en ze zingt geweldig en gevoelig. Het nummer "Pretty Baby" is absoluut mijn favoriet. Dat is echt een kippenvelnummer en zit heel goed in elkaar. Maar ook "Rinse" en "Ordinary day" zijn erg mooi.

avatar van Drie Banaan Kan
ik vind het eigenlijk een beetje veel van hetzelfde... Ordinary Day en 1000 miles zijn de enige liedjes die er voor mij uitspringen... jammer van zo'n meisje dat zoveel meer kan! ik twijfel tussen 2 en 2.5...

nou vooruit, 2.5 omdat ze zo'n mooi koppie heeft.

avatar van Veerleke
Mooi album

avatar van JohnWilliams
Goed album, ik vind het nummer: Thousand Miles echt helemaal geweldig.

avatar van Memento
"A Thousand miles" is echt zo'n nummer dat ik niet kan verteren. Dit te zoetsappige stemgeluid kan het best gebruikt worden voor slechte B-films die zich afspelen op een of andere highschool.
"Paint it black" zal ongetwijfeld een cover zijn van hoogwaardige kwaliteit die ver uitstijgt boven het origineel van de Stones.
Onbegrijpelijk dat mensen zich aan een heel album durven wagen.

avatar van RogerV
Ooit eens gekregen voor mn verjaardag.

Vanessa ziet er leuk uit en kan aardig pianospelen. Het onschuldig ogende meisje, perfecte schoondochter met toch pittig neusknopje. Maar verder is deze muziek wel erg braaf en saai. Dat maakt haar nogal inwisselbaar met een heleboel andere zangeressen die ongeveer hetzelfde zijn.

Fijne popplaat, hoewel de cover van Paint It Black en het zeurderige Pretty Baby er van mij niet op hadden gehoeven. A Thousand Miles is een briljant radioliedje.

zalwelnikszijn!
Raar, maar ik hoor dat ene nummer met die pianoriedel des doods de laatste tijd her en der opduiken. Blijkbaar resistent geworden of iets dergelijks. Zeer eng en ik wil hier niet meer over nadenken.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
zalwelnikszijn! schreef:

Aah joh, niet overal iets achter zoeken. 't zal wel niks zijn.

avatar van TheSilmarillia
zalwelnikszijn! schreef:

Wat moet je hier nou mee?