Waylon Jennings - Closing In on the Fire (1998)

Country
Label: Ark 21

1. Closing In on the Fire (4:41)
  2. I Know About Me, Don't Know About You (3:02)
  3. Best Friends of Mine (3:57)
  4. Just Watch Your Mama and Me (4:45)
  5. She's Too Good for Me (2:30)

met Sheryl Crow

6. Back Home (Where I Come From) (4:37)
  7. Be Mine (4:41)
  8. Easy Money (4:51)
  9. The Blues Don't Care (6:08)
  10. Untitled Waltz (3:52)
  11. No Expectations (10:05)
  12. Audio Liner Notes (9:26)
Waylon Jennings in de herfst van zijn leven. Door jarenlang aan cocaine en sigaretten verslaafd te zijn geweest, was zijn lichaam gesloopt. Hij had veel problemen met diabetes, waar hij in 2002 ook aan stierf. Zijn kenmerkende, krachtige stem klinkt minder dan in de gouden jaren 70, toen hij het een na het andere prachtige album opnam. Omdat hierna alleen nog cd’s met muziek uit de archieven verschenen, is dit zijn laatste echte album.
Het titelnummer Closing in on the fire is van een andere favoriet van ouwekock: Tony Joe White.