Toppers - In Concert 2006 (2006)

Label: Dino

1. Thunder in My Heart (4:03)
  2. Nederlandse Walsmedley (5:05)
  3. Feelin Good (4:32)
  4. Wir Sind Die Hollander (3:41)
  5. Tom Jones Medley (6:44)
  6. I'm So Exited (3:18)
  7. Toppers 2006 Medley (9:27)
  8. Willy & Willeke Alberti Medley (6:03)
  9. I Am What I Am (3:44)
  10. Rondje Feest Medley (5:06)
  11. Songfestival Medley (8:30)
Mooie stripper, die Joling

Vind je het geen gezellige muziek?

EVANSHEWSON
jazeker, reuzegezellig voor in de supermarkt, of voor op een kerstmarkt met een glühwein, of voor in het zwembad bij aquagym, haha!

avatar van Dirigent
Hier zingen ze teminste nog goed want in 2005 en 2007 vond ik echt een ramp.
Hier zingen ze leuke liedjes en te goed dus dit vind ik wel goed.

TE goed nog wel....

Ik moet ze wel nageven dat ze verstand hebben van cd-titels....

avatar van ricardo
Jawel Kaztor dit moet wel een TE goed album zijn,want de hoofdtitel van dit album heet tenslotte ''toppers''.

EVANSHEWSON
Ik zou voor de editie van volgend jaar suggereren :
The Return of TOPPERS in Concert 2008 !!

Prachttitel voor een sequel, toch ?

Merry Xmas, Everybody !!

(ja, die van Slade moet je in huis hebben!)

avatar van ricardo
EVANSHEWSON schreef:

(ja, die van Slade moet je in huis hebben!)
Je bedoelt Slade alive? Kan ik nergens vinden,maar zou hem graag willen hebben.Want jij als groot album bezitter hier op mu.me weet wel wat goed of niet goed is volgens mij,en als je Slade alive het beste live album vind,dan zal dat ook echt wel een van de beste zijn.

avatar van Bruce Almighty
Leuke Muziek om op mee te zingen en te horen of op te zetten als je de de Muziek op de Radio toch maar saai vindt maar geen hoogvlieger.

3.5*

1,0
Songfestivalmedley?! Tja, daar werden ze 1 na laatste in de halve (!) finale. En als je één na laatste wordt in de halve finale van het songfestival, man man wat ben je dan ongelofelijk slecht. Zelfs op het songfestival is dit herkend: alleen in Nederland overleeft deze wanstaltige zooi het nog steeds. How low can you go?

avatar van Bruce Almighty
Nog de enigsinds beste registratie van hen. En zelfs dat is dan al niet heel geweldig.

avatar van liefkleinhertje
De tijdsduur in acht genomen moet dit toch wel een van de beste CD's van deze formatie zijn