Sun City Girls - Horse Cock Phepner (1987)

Avant-Garde / Rock
Label: Placebo

1. Horse Cock Phepner (1:42)
  2. Voice of America #1 (2:18)
  3. Nancy Reagan (3:59)
  4. Esta Susan en Casa? (1:20)
  5. Aristocrats of Impertinence (0:34)
  6. It's Underneath the House (2:19)
  7. I Protect You from Me (1:03)
  8. Without Compare (8:35)
  9. CIA Man (4:01)
  10. Dreamland (3:51)
  11. Pornoshop (3:39)
  12. Voice of America #2 (1:21)
  13. Eyeball in a Quart Jar of Snot (4:00)
  14. Passenger Seat People (2:15)
  15. Saint Bernard's Observation Booth (0:10)
  16. Kill the Klansmen (1:19)
  17. Cloaven Radio (4:10)
avatar van platedraaier
Heel apart plaatje dit. Soms doet het me denken aan de Mothers of Invention met Flo & Eddie. Maar dan nog platter en met minder muzikaal talent. Of een beetje Beefheart maar dan minder geniaal. Het is veel voordracht van teksten, samples van van alles en nog wat ondersteund door vreemdsoortige muzikale explosies en veel puberaal porno praat. "Nancy reagan" is erg grof, "Esta susan en Casa?" is een mexicaans georrienteerde song die ontaard in een .....geen idee eigenlijk. Verder veel verwarring. Eigenlijk slaat het allemaal helemaal nergens op.
Best wel leuk en apart dus.