Pater Moeskroen - Spanning en Spinazie (1997)

Label: HKM

1. Als Je Niks Hebt (5:21)
  2. Lama's Met Allooi (3:24)
  3. Voodoo (3:18)
  4. Nog een Keer (3:31)
  5. Uitvaart (2:37)
  6. Haar Manier (2:10)
  7. Het Dal (4:05)
  8. Spannende Muziek (3:16)
  9. Liedje voor Jou (3:01)
  10. Op een Uur Hier Vandaan (4:02)
  11. Het Vogeltje (2:44)
  12. Mango Tango (3:22)
  13. Lethe (4:14)
  14. Klei (3:07)
  15. Mee Naar de Zee (3:02)
avatar van Tekh
nee vind het niks

N.a.v. hun theatershow gekocht. Die show was best opmerkelijk te noemen. Ik had ze jaren ervoor al eens op een studentenfeest gezien en dat was vooral feesten, feesten en nog eens feesten.
Hier zaten wel degelijk serieuze elementen tussen en waren ze enorm gegroeid.
Ook op de cd merk je dat wel: nog steeds wel grappige dingen staan hiertussen, maar ze schuwen ook het serieuzere niet.

avatar van bauer
Leuke cd van de Paters. Favoriete nummers: Uitvaart, Het vogeltje, Lethe en vooral Haar manier.

avatar van B.Robertson
Dat gefeest beviel me toch beter maar aan de andere kant moet er wel progressie worden geboekt. De mooiste nummers zijn voor mij: Uitvaart, Voodoo, Het dal,
Spannende muziek en Mee naar de zee.