Ohene - Nina Simone By (2007)

Label: RAHM Nation

1. Resurrection (1:54)
  2. Be's Like Dat (3:02)
  3. Blue Prelude (3:24)
  4. Interview 1 (1:20)
  5. Brown Baby (2:37)
  6. Interview 2 (1:24)
  7. I Put a Spell on You (3:40)
  8. Mama Said (3:21)
  9. Seeline Woman (1:26)
  10. Interview 3 (1:11)
  11. Spring Is Here (4:02)
  12. Mr. Backlash (4:16)

met Sheda B.

13. No Grudge (2:58)

met DN3 en Random

14. Interview 4 (2:45)
  15. Strange Fruit (4:03)

met Greg Soundz

16. Summertime (4:04)
  17. Nina Simone by O (Bio) (6:51)
  18. [Untitled] * (2:30)
avatar van jelmer19
Een album helemaal toegewijd aan 1 iemand zoals de titel al een beetje verklapt.
Na meerdere albums van Ohene te hebben gehoord moest ik deze ook kopen en heb deze er vandaag maar weer eens ingegooit.
Ohene heeft een fijne stem en zijn manier van rappen vind ik ook erg vet. In de meeste nummer bewijst hij weer dat hij zeker talent heeft. Zijn teksten zijn ook in de meeste nummers van hoog niveau.

In de interludes hoor je intervieuws van Ohene met een radiozender over zijn album en hoe hij denkt over Nina Simone. 1 keer is wel leuk om te luisteren maarja hierna skip je ze natuurlijk. Dus dit is wat minder aan de cd, maar verder is het gewoon weer een erg geslaagd album van deze man.
Dus als je de gok durft te nemen zeker doen en een keer bestellen