Paul de Leeuw - ParaCDmol (1994)

Label: Brommerpech

1. Samen (4:35)
  2. Zomer Zonder Jou (3:17)
  3. Je Hoort bij Mij (4:18)
  4. Wacht Nog Wat (Geef Wel een Teken) (4:26)
  5. Lachen Dat Kan Ik Niet (3:35)
  6. Voorbij (4:27)
  7. Boerenlul (4:03)
  8. Aan de Andere Kant van de Heuvels (3:15)
  9. Ik Wil Niet Dat Je Liegt (3:53)
  10. Zeg het Mij (1:46)
  11. Medeleven (3:02)
  12. Vogeltje Wat Zing Je Vroeg (3:45)
  13. Als Ik Vrijen Wil (3:40)
  14. Zomaar een Dag (2:41)
  15. Wie Oh Wie (3:27)
  16. Waarheen Waarvoor (4:58)
  17. 10-Tieneke-10 (3:37)
  18. Ik Ben Zo Blij Dat Ik een Vrouw Ben (4:02)
  19. Ik Geef een Feestje (3:25)
  20. Kopa Koopavond (5:08)
Misschien wel raar, want echt een goede zanger is het niet. Toch voelde ik heel veel sympathie voor dit album. Mooie teksten en een leuke mix van Paul de gevoelige en de malloot die hij ook kan zijn.

avatar van HiLL
de Leeuw heeft best een prima stem en soms ook erg mooie liedjes.

avatar van Stuzzie
Een erg mooie album, met ook een leuke Bob/Annie cd!

avatar van monique
mooie plaat,vooral het nummer "medeleven'' is prachtig,maar de rest van dit album is zeker de moeite waard.

Dat de Leeuw een groot liefhebber van covers maken is blijkt ook op dit album: o.a. het songfestival nummer van Mekado (Wir Geben 'ne party) Ik Geef een Feestje, Manilow's Copa Cabana werd Kopa Koopavond en La Solitudine van Laura Pausini werd een hit voor de Leeuw in de vorm van Ik Wil Niet Dat Je Liegt. En dan noem ik er nog maar 3.....

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Vooral de extra cd met sketches van Bob en Annie is geweldig van deze cd. De cd zelf niet echt mijn muziek, zijn humor daarintegen kan ik wel waarderen. Een 3.0*, maar vooral door de tweede cd

Ik ben geen Paul de Leeuw liefhebber, maar deze CD is nog te verteren. De covers worden smaakvol vertolkt, maar bijster origineel is het allemaal niet. En tja, nummers als 'Vogeltje wat zing je vroeg' zijn natuurlijk muzikaal gezien geen hoogstandjes. De extra CD met de flauwe humor van Bob en Annie had wat mij betreft achterwege mogen blijven.

avatar van Funky Bookie
Ik kan Paulus altijd wel waarderen.
De toevoeging van de Bob en Annie CD vind ik juist wel leuk.
Ik vind heel veel nummers van Paul de Leeuw vaak best OK, maar een heel album is weleens wat veel.