Telefon Tel Aviv - Fahrenheit Fair Enough (2001)

Electronic
Label: Hefty

1. Fahrenheit Fair Enough (6:40)
  2. Ttv (3:34)
  3. Lotus Above Water (3:34)
  4. John Thomas on the Inside Is Nothing But Foam (5:15)
  5. Life Is All About Taking Things in and Putting Things Out (4:45)
  6. Your Face Reminds Me of When I Was Old (6:55)
  7. What's the Use of Feet If You Haven't Got Legs? (4:16)
  8. Introductory Nomenclature (4:38)
  9. Fahrenheit Far Away (1:21)
avatar van Sammy
Ik ken hier enkele nummers van: ontzettend relaxt. Hoesje is trouwens erg mooi.

kan het niet over mijn hart verkrijgen om deze minder dan 5 sterren te geven. dit verhaal is een verhaal van liefde, zomeravonden en uiteraard de muziek.
toen ik mijn huidig vriendinnetje net kende was dit de cd, samen met hun tweede album, die ik het meest draaide. waarom weet ik bij god niet, maar djiezes, wat maakt deze cd nog veel bij me los als ik hem opzet. vond hem laatst ergens in een immense stapel gebrande cd's, en toen ik hem opnieuw draaide kreeg ik dat nerveuze gevoel van je eerste date, je eerste kus, je verliefdheid.. alles komt bovendrijven. brrrrr... te levendig. je ruikt hoe het toen rook, je hoort wat je toen hoorde, je ziet wat je toen zag. kippenvel kippenvel kippenvel kippenvel en nog eens kippenvel. als klap op de vuurpijl zag ik ze ook nog eens live toen ik net twee of drie weken bij haar was... uiteraard gingen we samen. oh god, wat was dat een ontzettend emotionele avond..
krijg ter plaatse helemaal zweethanden als ik eraan denk.. brrrrrrrrrrrrr

verder over de muziek. het zijn gewoon de beste laptopmuzikanten die ik ken. deze muziek is dan wel helemaal elektronisch maar er gebeurt zoveel onder de oppervlakte. geluidjes geruisjes klikjes tikjes bliepjes blapjes over bloedmooie melodieen. ontzettend getalenteerde producers. hebben volgens mij nog samengewerkt aan een cd van NIN met reznor..

88Fabian
Fantastisch album.er staan een aantal aparte nummers op.

avatar van Manuel
Is deze hoes niet gedraaid of gespiegeld? Mijne ziet er zo uit: Fahrenheit Fair Enough [Hefty] :: Beatport

Calmdown!
Hele vette plaat, absoluut verplichte kost voor liefhebbers van Boards Of Canada Autechre, Aphex Twin en dergelijke.