Atrocity - Werk 80 II (2008)

Duitsland
Label: Napalm

1. People Are People (3:43)
  2. Smalltown Boy (5:10)
  3. Relax (3:47)
  4. Don't You (Forget About Me) (4:27)
  5. The Sun Shines Always on TV (4:48)
  6. Hey Little Girl (4:27)
  7. Fade to Grey (3:26)
  8. Such a Shame (4:11)
  9. Keine Heimat (3:45)
  10. Here Comes the Rain Again (4:47)
  11. Forever Young (3:50)
  12. Feels Like Heaven * (4:04)
avatar van Killeraapje
1,0
Dit is toch werkelijk zo verschrikkelijk. Ik ben een fan van Liv Kristien en haar werk met Theatre of Tragedy, Leaves Eyes en vooral haar solo werk maar wat ze hier te samen met de band van haar man Alex Krull laat horen is om te janken. Neem nu de verschrikkelijke kitchuitvoeringen van The Sun Always Shines on Tv en Forever Young.
De zang van onze Alex is angstaanjagend slecht en kan het nergens halen bij het orgineel. En dan is er nog de muziek die alles nog kitcheriger maakt. Nee het is maar zelden dat een band zo weinig zelfkennis heeft. Vocaal kan die arme zanger helemaal niets. Hij heeft geen uitstraling en klinkt nog blikkeriger als Jim Bakkum op zijn slechtste dagen. Voor de mensen die zichzelf graag willen kwellen luister maar eens naar The Sun always shines on Tv op you tube. Werkelijk je weet niet wat je meemaakt, als je het orgineel teminste kent.

avatar van Epitaph
Net even beluisterd, geen woord teveel, bar en bar slecht.

avatar van Metalhead99
1,0
Bah, ik vond de 'oude' Atrocity veel beter.