The Perishers - Victorious (2007)

Zweden
Label: North Of No South

1. Midnight Skies (4:34)
  2. Never Bloom Again (2:18)
  3. Carefree (3:13)
  4. My Own (2:43)
  5. Victorious (3:10)
  6. Come Out of the Shade (3:58)
  7. Best Friends (4:41)
  8. Almost Pretty (4:25)
  9. Is It over Now? (2:35)
  10. To Start A New (3:43)
  11. 8AM Departure (4:35)
  12. Get Well Soon (3:16)
avatar van wvv89
Trouble Sleeping, een nummer dat op Music From The Oc naar ik meen 2 stond en een nummer dat in je hoofd blijft zitten.

Dat smaakt naar meer, dus een bezoekje naar de myspace kan nooit kwaad. Daar kwam ik 'Come Out Of The Shade', 'Victorious', 'Best Friends', 'CareFree' en 'Sway' tegen. Stuk voor stuk goed nummers.

Dat smaakt naar meer. Het nieuwe album maar even beluisteren en ja hoor weer stuk voor stuk goede nummers met geen één doorspoel moment. 'Midnight Skies', 'My Own', 'Best Friends' en de beste 'Come Out Of The Shade' ongelofelijk plezierig om te luisteren.

Smaakt dat naar meer? Ja, dus daarom misschien een luister bezoek brengen naar de andere cd's van The Perishers...

Fantastisch album. Luistert heerlijk rustig weg en ik draai hem nog steeds. Een van mijn favorieten.