Backstreet Boys - Black & Blue (2000)

Label: Jive

1. The Call (3:24)
  2. Shape of My Heart (3:50)
  3. Get Another Boyfriend (3:06)
  4. Shining Star (3:23)
  5. I Promise You (With Everything I Am) (4:22)
  6. The Answer to Our Life (3:17)
  7. Everyone (3:30)
  8. More Than That (3:44)
  9. Time (3:56)
  10. Not for Me (3:15)
  11. Yes I Will (3:50)
  12. It's True (4:14)
  13. How Did I Fall in Love with You (4:04)
loserkid
hahaaaaaaaaaa nog lachwekkender dan geert hoste of hans teeuwen

avatar van John Doe
En heb je dit album ook beluisterd ?

nicolas
na millennium ben ik gestopt mensen, verwijt me niks!

In het altijd jolige Friesland liep ik een cd winkel binnen en uit verveling dook ik met mijn neus in een rommelige bak met aanbiedingen. En daar lag ineens black & blue, afgeprijsd van 19,99 Euro voor....echt waar....95 Eurocent!! Ik moest er zo hard om lachen dat ik em heb meegenomen. Het prijskaartje heb ik er op laten zitten! Eenmaal helemaal geluisterd en dat was eigenlijk een half keer te veel, maar deze aankoop zal ik nooit vergeten!

avatar van Niek
daan drost schreef:

Zo heb ik er ook een leuke herinnering aan: het was mijn allereerste gebrande cd. En een moeite dat ik ervoor deed. Ik was 10 jaar en gek van de BSB. En een vriend van een vriend van een vriend kende iemand die een cdbrander had en iemand anders uit mijn klas had het album gekocht. Het is me na veel te veel moeite gelukt hem te branden. Als je dat bedenkt is het triest dat ik nu niet eens een cijfer kan geven omdat ik hem vrijwel volledig vergeten ben. The Call was wel leuk geloof ik. Dit plaatje heeft me van mijn ongezonde BSB gekte af geholpen.

avatar van bennerd
Een cd die van mij 3.5* krijgt, pure emotionele waarde.
Het was ook 1 van mijn eerste cd's (samen met twee cd's van 5ive trouwens, zelfde waarde ) en ik heb hem onlangs weer eens opgelegd:
ik voelde me terug een kind van 8 jaar

Ik weet wel zeker dat ik liever naar deze Black & Blue luister: http://www.musicmeter.nl/al...

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
kaztor schreef:

Van déze vind ik echter de hoes mooier.

Shape of my heart vind ik een schitterend nummer. En ja ik ben hetero Voor de rest is het allemaal bagger

avatar van lauradance
hier was de liefde over, ik vond dit album nogal dramatisch, wat ze achteraf gezien eigenlijk allemaal zijn

Dj2Jelle
Ik heb het album net beluisterd, en ik kende alle nummers nog ook al heb ik ze al 8 jaar niet meer gehoord. Vind het best lekker klinken eigenlijk, vooral Brian Littrell zingt goed. Maar de reden dat ik het nog lekker vind komt door dat ik het vroeger ook mooi vond . Ik ga hier trouwens geen cijfer aan geven omdat geen cijfer van toepassing zou zijn. Maar heel grappig om weer eens te horen. Everyone was trouwens mijn favoriet.

avatar van Boy
Boy