C-Rayz Walz & Parallel Thought - Chorus Rhyme (2007)

Label: Urchin

7. Chorus 6 (3:16)
  8. Leo Chorus (3:22)
  9. Vomit Chorus (4:28)

met MF DOOM

10. Chorus Collection (14:49)

met R.A. the Rugged Man, Sean Price, Immortal Technique, Wordsworth, Karniege, Tame One, Thirstin' Howl III, Block McCloud, Chan, Double A.B., Dusted Dons, Glock Rockwell, Hykoo, Klu Sheisty, Kosher Dillz, Kwote Scriptures, L.I.F.E. Long, Levi, MC Caness, MC Unknown en Many Styles

11. DJ Chorus (4:01)

met DJ Ruffneck, Turntable Anihhlist en DJ JS-1

avatar van Rhythm & Poetry
Binnekort heb ik dit album (als het goed is). Ik ben erg benieuwd, heb in ieder geval nog nooit zoveel gastartiesten op 1 nummer bijeen gezien.

CaliLove
Daaaamn track 10 zijn wel erg veel rappers op 1 track.

avatar van Osiris Apis
Het zijn er nog meer. Maar meer konden er niet staan.

Dit is de hele lijst:
Block McCloud , Chan , Double A.B., Dusted Dons , Glock Rockwell , Hykoo , Immortal Technique , Karniege , Klu Sheisty , Kosher Dillz , Kwote Scriptures , L.I.F.E. Long , Levi , MC Caness , MC Unknown , Many Styles , MarQ Spekt , Messiah-J , Omega Moon , Poison Pen , R.A. The Rugged Man , Sean Price , Sha-Dula , StaHHr The Femcee , Swave Sevah , Tame One , Thirstin Howl III , Wordsworth , iCON the Mic King

De productie op dit album is verrassend goed. Ik had nog nog van Parrallel Thought gehoord. En C-Rayz Walz vind ik altijd wel een aangename mc.

avatar van Rhythm & Poetry
De producties op dit album zijn zeer aangenaam. C-Rayz Walz is een boven gemiddeld mc, maar na een tijdje begint hij me wat te vervelen. Dit album sluit dan wel weer af met 3 (in mijn ogen) prachtige tracks. De gastbijdrages op het album zijn dan ook erg goed. Chorus Collection, zal niet gauw vervelen. De Track met MF Doom is mijn favoriet.

CaliLove
Osiris Apis schreef:
Het zijn er nog meer. Maar meer konden er niet staan.

Dit is de hele lijst:

Gekkenhuis
Goh bekende sample op Chorus II .

Prima album trouwens. Leuke, doch niet hoogstaande producties en C-Rayz Walz is altijd leuk om te horen.

Glimlachje kreeg ik nog bij de verse van Vast Aire:

Forget the whales, save your breath

avatar van The SS
is hij niet de ene die bij made iemand ging leren rappen?

avatar van Osiris Apis
Jep, The Blizzard was dat en die doet ook mee op een track op dit album van C-Rayz Walz.

ManMonster
Erg vet album, kan niet wachten op die laatste van de drie Urchin releases!

Rene1979
Heel lekker album dit.. wat een gastartiesten

Relax
Beetje slecht afgemixt... vind C-Rayz ook niet bepaald enthiousast klinken zoals normaal.