Willem Vermandere - Van Soorten (2005)

Belgiƫ

5. In't Gareel (2:54)
  6. Trafiek (3:18)
  7. Kinderkes (3:25)
  8. Met Trage Tred (3:23)
  9. Fluitje van Ne Cent (4:20)
  10. Nonkeltje (5:02)
  11. Ma Douce Solitude (3:13)
  12. Nu en Dan (3:11)
  13. Schuiferlingske (2:11)
  14. Tsunami (3:44)
  15. Ouwe Vriend (4:37)
  16. De Kelderijlei Langs (3:45)
  17. Priet Pret Prot (4:30)
  18. Moederziel Allene (4:40)
Ive
In de tijd ben ik eens naar en life optreden geweest van Willem. Met zijn rijmende teksten en vele muziek ervaring brengt hij deze cd tot en prachtig harmonie met zowel zang als instrumentale liedjes.
Ik ben altijd al en wel en beetje fan geweest van Willem want geef toe wie kent er nu niet de klassieker "Blanch En Zijn Peird"

Hij zingt rijmt en dicht niet alleen hij is ook schilder en beeldhouwer.
Ik heb en enorme respect voor deze man. Zeker als je hem live ontmoet hebt. Wat was die symphatiek !

Ik heb reeds meerdere optredens van Willem meegemaakt en ik ban weg van de mannier waarop deze man omgaat met taal en muziek. Al kom ik niet uit Vlaanderen hij weet alles toch goed uit te leggen. Ik heb vele van zijn platen en mag er graag naar luisteren.