Game Over (2007)

1 stem

Rusland
Electronic
Label: MindNepping

1. Okcid - You Made This WAR (2:42)
  2. Terrorbunny - Extratone Part One (3:07)
  3. Kurwastyle Project - Game Over (2:17)
  4. Pulemet - Pizdets (1:46)
lambf
O, had hier een bericht geplaatst, maar per ongeluk verwijdert . Iedergeval, dit is hele snelle muziek En gratis mensen

avatar van HiLL
En een vrij hypnotiserende hoes.

MetalDex
lambf schreef:

Als je er beter door gaat voelen: ik had het nog gelezen
En waar kunnen wij deze muziek vandaan halen? Ik ben wel benieuwd geraakt.

lambf
Bij MindNepping Records. Links zie je een lijstje. Klik daar op Releases. En dan op de onderste : [MNR06] VA - Game Over. Dan zie je onder het artwork de link "Download".

Edit: Momenteel is helaas de link niet beschikbaar, want je krijgt een foutmelding

MetalDex schreef:
Als je er beter door gaat voelen: ik had het nog gelezen
...

Ik ook, en ik denk dat de eerste twee nummers zeer goed waren, en het derde Splittercore was en de snelheidsrecords heeft gebroken, kan dat?

lambf
Dat weet ik niet, ik ben niet zo in het Hardcore-wereldje thuis . Wat ik je wel kan verzekeren is dat het een stuk sneller dan Grindcore is, en dat ik weinig dingen heb gehoord die veel sneller dan dit zijn

avatar van bennerd
Snelle electronica? *probeert op link te klikken*

avatar van bennerd
"So you made this war. So you made this war."

Door deze zin verwacht ik spontaan poppy Dance-beats met een mooie sopraan op de zang. Helaas...

Wat je krijgt is iets héél anders. Een muur van geluid, dat krijg je! Of je het nou wilt of niet, dat kunnen deze artiesten niet schelen. Okcid bewerkt je trommelvliezen met een drilboor, het sadistische konijn in Terrorbunny doet zijn naam alle eer aan (het roze Duracelkonijn is er niets bij), Kurwastyle Project ramt er zoveel mogelijk machine-geluiden door en Pulemet... past perfect in het rijtje, en volgens mij is dit een sample van het record "zo veel mogelijk kogels in een First Person Shooter uit de ruimte wegschieten in 1 minuut 47".

Is dit alles negatief bedoeld?
Wel... ik moet bekennen dat het echt iets heeft. Het is over-the-top geflipte muziek (voor de meesten krijgt dit wss zelfs met moeite de naam "muziek"), zo dissonant mogelijk, maar het heeft iets.
En mensen, dat was bij "Altered States of America" van Agoraphobic Nosebleed ook het geval. Lees mijn verschillende posts maar eens, en trek dan dezelfde conclusie als mij: over een paar dagen geniet ik hier van

MetalDex
Vooral het laatste nummer, van Pulemet vind ik ontzettend gaaf. Helemaal geflipt, en dan komt er opeens zo'n mooi, lief, traag muziekstukje naar voren, maar voordat je het weet wordt het weer genadeloos verkracht door een hoop herrie.

3,5* voor het gehele EP'tje

avatar van bennerd
Haha, ik had zes jaar geleden ook geen humor.

Heel lollige en vooral vrij slechte verzamel-EP is dit. Maar een echt lage score kan ik dit niet geven, omdat er veel te veel sentiment aan vast hangt. Vooral aan dat eerste nummer, dat me tevreden stelde in mijn toen onstopbare honger naar zo extreem mogelijke muziek.