KISS - 20th Century Masters 3 (2006)

Alternatieve titels: The Millennium Collection | The Best Of, Volume 3

Label: Universal

1. God Gave Rock 'N' Roll to You II (5:21)
  2. Unholy (3:43)
  3. Domino [Live Version] (3:49)
  4. Hate (4:37)
  5. Childhood's End (4:21)
  6. I Will Be There (3:50)
  7. Comin' Home [MTV Unplugged] (2:51)
  8. Got to Choose [MTV Unplugged] (3:33)
  9. Psycho Circus (4:51)
  10. Into the Void (4:22)
  11. I Pledge Allegiance to the State of Rock & Roll (3:33)
  12. Nothing Can Keep Me from You (4:03)
Empyrium
Allergaatje qua stijlen maar wel interessant daar het om het laatste hoofdstuk van KISS gaat, van Revenge tot aan de Detroit Rock City soundtrack.

avatar van ricardo
Deze moet ik eigenlijk ook nog een keer zien te scoren. Volume 1 en 2 heb ik al, en ook de dubbelaar Gold. Ben benieuwd of deze nog echt iets toevoegd aan de verzamelaars die ik al heb. Daar vind ik Kiss een uitgesproken band voor, tenminste voor mij dan, om er verzamelaars van te nemen. Ik vind ze te wisselvallig voor een org album. Animalize en Dynasty zijn dan ook de enigste 2 studio albums die ik in bezit heb van Kiss.

LocoHermano
ricardo schreef:

Dat zijn 2 studio-plaatjes die ik nou juist NIET zou aanraden (wel 'ok' overigens).

avatar van Sinnerman
@ Ricardo:
Probeer dan 'Dressed To Kill' eens, of 'Love Gun', of 'Rock And Roll Over' ..., maar ja aan de andere kant vind jij ook die jaren '80 Kiss goed... en da's nou weer net wat ik dan niet goed vind...

avatar van ricardo
Die oude Kiss albums ken ik wel hoor. Die heb ik allemaal gepindakaast op mijn pc staan. Ik vind b.v de albums Creatures In The Night en dat album uit 1992 Revenge ook erg goed. Maar ik zou ook graag iets van hun albums uit 1997 en '98 willen horen.