Evil Territory (2007)

geen stemmen

Tsjechiƫ
Electronic
Label: Splitterblast

1. Mr. Q8 - Rumori E Violenze Analogiche (1:44)
  2. Okcid - Kill the Matrix (4:11)
  3. Knejerk - Digital BDSM (2:27)
  4. Dr. Eppo - Exorcist [Distorted Output Rmx] (2:23)
  5. Fleshripper - Book of the Dead (2:47)
  6. Heptotrocitron - Breakin the Law (2:06)
  7. Egnal Ramd en MC Shithead - Until She Rots (3:06)
  8. Narcopsy AKA Decapitatedboy - Yes Please Fuck My Ass with a Turmix (2:26)
  9. Kurwastyle Project - Scatman [Extreme Splitter Rmx] (2:25)
  10. Dr. Eppo - Dead Braincells [Speedevon Rmx] (4:10)
  11. Pathetik - Disroom 111 (2:05)
  12. Mr. Q8 - Rectal Struggle [2007 Noise Rmx] (1:32)
  13. MD eMmA - The Human Psyche (3:27)
  14. Pulemet - Pashel Na Hui Crazy Frog (2:54)
  15. Nacropsy AKA Decapitatedboy - Fucked Gutted (2:21)
  16. Deleete - Ratburger (2:25)
  17. Nacropsy AKA Decapitatedboy - I Live in the Mortuory (2:01)
  18. Kurwastyle Project - Speedcore Inferno (2:50)
  19. Okcid - Judgement Day (4:26)
  20. Egnal Ramd en MC Shithead - Hunting Prostitutes (3:20)

met Esnajocin

21. Dj Mad Barry Wilson - Sexual Harassment Panda (1:19)
  22. Shocker TV - Der Zweite Sommer (2:39)
  23. MD eMmA - Fr Re Jacque (3:19)
  24. Knejerk - Victim (3:12)
lambf
Het begin van deze verzamelaar?, tsjah, laten we het daar maar niet over hebben, erg bedenkelijk niveau helaas.

Gelukkig weet Okcid erna wel iets leuks te doen. Intro is een beetje overbodig, maar het nummer is wel goed. Lekker industriële Darkcore (zo heet het toch?). Had wel wat harder gemogen en het niveau is niet heel hoog, maar het ligt wel lekker in de oren.

BDSM, ik begin er liever niet aan. Meneer Knejerk schijnt er een liefhebber van te zijn, en dan vooral voor met hoeren die hij via internet te zien krijgt. Het nummer is wat raar, lekker schreeuwerige Speedcore word afgewisseld met Hardcore die, nou ja, niet uit te drukken in woorden, zo ongelofelijk slecht .

Dr. Eppo heeft een kutnummer gemaakt. Gelukkig ligt het nummer van Fleshripper op hetzelfde niveau, dus daar hoef ik weinig woorden aan te besteden. Het nummer dat daarna volgt is, jawel, eindelijk is het er toch van gekomen, de wat snellere Speedcore. Niet dat het nummer nou zo supersnel is, dat is het volgende nummer wel gelukkig .

Maarja, wat verwagt je dan van die 2? Supersnel, de meeste mensen zouden er in de lag van liggen omdat je de beats niet meer afzonderlijk hoort, maar ik houd er van. niet te volgen, maar dat is ook niet de bedoeling van de muziek lijkt me, gewoon luisteren!. Volgens mij word er hier en daar over Splittertone (Spliterblast, Splittertone ) en Extratöne (Extratöne is de juiste schrijfwijze, en niet Extratone zoals het overal geschreven word!) gesproken, maar wat nou het precieze verschil tussen die 2 is? iets in snelheid, maar aangezien ik met mijn oren geen BPM kan meten, blijft het maar een vage aanduiding. Het nummer dat erop volgt is erg slecht.

En dan komt mijn lievelingsnummer van deze verzamelaar, Scatman. U kent natuurlijk Scatman John wel. van een nummer van hem is een remix gemaakt door een van mijn lievelings-Speedcore-Dj's, DJ AntiTiesto a.k.a Kurwastyle Project. Zijn nummers worden gekenmerkt door een erg helder en"Clean" geluid. SpeeDevon maakt meestal ook leuke nummers ,maar helaas is deze remix van een niet al te hoog niveau, veel te kaal, ik mis er een hoop disortion in.Pathik kunnen we met gemak overslaan. Het nummer dat erop volgt ook. En, toevallig zeg, maar ook het volgende nummer is van een lage kwaliteit.

Het was te verwachten dat er op Crazy Frog een Speedcore-remix is gekomen, aangezien we ook al een Snappie-remix hadden. Goed, helaas is de uitwerking niet echt om naar huis te schrijven, de beats zijn veel te chaotisch om echt lekker te klinken.

Wat hebben we nu? Bong-Ra ?, nee, dat niet, maar het lijkt er verdacht veel op met die metal-sample's. Evenals de meeste metal-nummers van Bong-Ra is ook dit niet goed. Deelete heeft een suf nummer.

Volgende nummer is weer een Bong-Ra achtig misbaksel, maar dan nog slechter. Kurwastyle Project heeft weer een erg snel nummer, jeuj, dit soort nummers verwacht ik op dit soort verzamelaars, en niet van die halfbaken nummers. TRRRRRRRRTRTRR*BAMBAMBAMBAM*AAAAAAAHHHRRTTTTTTTR, enzovoort Alleen die melodie is wat vervelend.

het volgende nummer van Okcid vergeten we even voor het gemak. Gelukkig heeft Egnal Ramd vs. MC Shithead weer een erg noisy nummer gemaakt. Dj Mad Barry Wilson kende ik nog niet, maar hij blijkt een erg leuk nummer te hebben. Snel, aardig sample, en snel.

Shoker TV heeft een leuk Noise nummer. gelukkig maar, want de laatste 2 nummers zijn niet om over naar huis te schrijven. ARRRRGH, hoe slecht.

Die verzamelaars van Splitterblast vallen me eigenlijk een beetje tegen, teveel middelmaat helaas