Warrior Soul - Fucker (1996)

Label: Music for Nations

14. Come to Me
  15. Last Decade Dead Cantury
  16. If You Think You're Dead
avatar van milesdavisjr
Naar mijn weten vormt deze schijf eerder een verzamelaar van demo's, oude opnamen en 'vergeten' songs of te wel restmateriaal dan dat wij kunnen spreken van een regulier album. Dat is ook wel een beetje aan de opname kwaliteit te horen, die is dof en dat is jammer want onder deze laag zijn enkele prima songs te horen. Raised on Riots, het stemmige Makin' It Holy, Stun Fun, 5 Ways to the Gutter, ze doen niet onder voor veel songs van de voorgaande platen. Er staan echter ook een aantal 'fillers' op en samen met het wat vreemde karakter van de schijf vormt het als geheel geen topper. Deze worp bevat echter wel een bepaalde charme.

Tussenstand:

1. Salutations from the Ghetto Nation