Angel Dust - Into the Dark Past (1986)

West-Duitsland
Label: Disaster

1. Into the Dark Past (1:22)
  2. I'll Come Back (5:01)
  3. Legions of Destruction (5:22)
  4. Gambler (7:34)
  5. Fighter's Return (5:23)
  6. Atomic Roar (5:48)
  7. Victims of Madness (4:02)
  8. Marching for Revenge (4:38)
avatar van Kronos
Duitse speed metal op z'n best.

avatar van WhiteFang
Zeer, mooi album zeker een aanrader voor de metalfans

avatar van Thin Air!
Haaaa wat was het leven eenvoudig vroeger: een matje en een te strakke spijkerbroek en dan headbangen op de goddelijke muziek van Angel Dust.
Je waande je in je slaapkamer op het podium. Je was de gitarist van de groep, de volumeknop ging nog verder open… headbangen en nog meer headbangen….totdat.. je moeder de kamer binnenkwam en begon te lachen toen ze je bezweette kop zag…nee hoor mam ik was mijn kamer aan het opruimen..Yeah right…

avatar van LinkinPark90
Eightees speed/ thrash metal uit Duitsland zoals er vele underground bands waren. Weinig verrassend maar wel een leuke plaat. De productie klinkt wel erg jaren '80 maar stoort niet. Mooie platenhoes overigens.