Lamppukello - Auringon Paisteessa Hämärtää... Ja Hämärtäessä Aurinko Paistaa (2004)

1 stem

Finland
Electronic / Avant-Garde
Label: Foxglove

1. Vanhat Kalajumalat (3:12)
  2. Hiekka Valkoista (2:06)
  3. The Gun (1:15)
  4. Hautamajuri (0:53)
  5. Neljä Sooshia Tangissa (0:41)
  6. Nopeat Ja Hitaat Kanat (1:11)
  7. Lähtee (1:56)
  8. Super Kilkunkökkö Ja Laulava Porsas (2:58)
  9. Sammakkolaulu (7:29)
  10. Mystica (1:37)
  11. Häivy Pulusein Part I (2:28)
  12. Häivy Pulusein Part II (4:21)
  13. Älä Hölise Vaan Siivoo (1:23)
  14. Pompu Valsi (0:41)
lambf
Mooi artwork, staat wel een beetje in contrast met de muziek. Noise en eh, hpoe zeg je dat, van die machinegeluiden naast allemaal erg vage samples. Of neem Hautamajuri dat zijn noisebliepjes, met gewone bliepjes en op de achtergrond een GSM. Erg vreemd. Een cijfer geven is dan ook wel lastig.

GSM-core?

lambf
Core Core Core Core, niks Core!

avatar van bennerd
Mijn excuses, maar misschien begreep je de grap niet. Ik doelde vooral op het feit dat alles "core" genoemd wordt, hoe belachelijk de naam ook is. En omdat jij vroeg "hoe zeg je dat", en even later GSM-bliepje, kwam het spontaan in mijn hoofd om nog een belachelijk genre te maken.

( Man man, ik blijf het irritant vinden om een "mop" uit te leggen)

lambf

En jij maar denken dat ik je grap niet begreep. Ironie heet dat

avatar van bennerd
Je had me goed liggen, lambf

Nu sta ik daar met mijn idiote uitleg

bro
nu moet ik wel zeggen dat ik de ironie van lambf véél onduidelijker was dan die van bennerd. maar ik zwijg al