Miss Kittin - Batbox (2008)

Frankrijk
Dance / Electronic
Label: Nobody’s Bizzness

1. Kittin Is High (3:51)
  2. BatBox (3:20)
  3. Grace (3:19)
  4. Solidasarockstar (3:56)
  5. Barefoot Tonight (3:03)
  6. Play Me a Tape (4:08)
  7. Pollution of the Mind (5:16)
  8. Wash 'n' Dry (4:15)
  9. Metalhead (5:23)
  10. Machine Joy (3:32)
  11. Sunset Strip (3:02)
  12. Playmate of the Century (4:04)
  13. Lightmaker (4:31)
  14. Mother Star * (3:37)
Yeey, nieuw album, goed nieuws.
Kittin Is High is toch lekker flippen.

avatar van riiiiiiiii
ja, Kittin Is High is al geweldig

I Com was al érg goed, (en haar werk met The Hacker ook)
dus nu maar hopen dat dit van het zelfde niveau is.. (of zelfs nog! beter)

edit: na een eerste snelle luisterbeurt klinkt het spijtig genoeg niet zo gevarieerd als I Com

Die nieuwe single is best lekker, alleen vind ik hem nog iets te 'poppie' het mag van mij wel iets 'ruiger'

avatar van djarend
wat een saaie plaat is dit, kreeg promo van de platenmij, heb em na 5 nummers uitgezet en de cd uit het raam van mijn auto gegooid (nee hoor dat laatste niet te letterlijk nemen) Nee Miss Kittin, dit is nix, geef mij maar die plaat met The hacker, daarna werd alleen maar minder

Ik ben het met Freekje eens. Goeie plaat, maar behalve die uitstekende eerste single en nog enkele uitschieters had ik er wel nog dat tikkeltje meer van verwacht.

avatar van gherdt
Plaatje luistert prima weg op elk moment van de dag. Maar erg veel bijzonders staat er uiteindelijk niet op. Bekende electroklanken met dat eeuwige gebrabbel van mevrouw eroverheen. Weinig eeuwigheidswaarde maar wel een lekkere snelle snack. Met Pollution Of The Mind alls knaller....

Volgens mij is dit weer een mooi ego-document van La Kittin. Best een duistere plaat, die - ook niet verrassend met zo'n titel - een beetje gothic aandoet. Het schijnt ook niet zo goed te gaan met mevrouw Hervé... In ieder geval is dit meer een persoonlijke plaat waarop demonen bestreden worden, dan een plaat die bol staat van de partytracks.

Ik vind de opener ronduit fantastisch, maar verder weet ik het nog niet zo... ga deze de komende tijd nog wel een paar keer draaien.

avatar van Gizzmann
Wat is dit voor een cijfer? Wat ik gehoord heb van deze plaat vond ik fantastisch

Maar ik kan het gigantisch mis hebben.

avatar van Gizzmann
Gizzmann schreef:

Maar ik kan het gigantisch mis hebben.

Ik vergeet soms hoe lang ik al op deze site zit!!

Meer dan 14 jaar later kan ik tegen mijn jongere zelf zeggen dat je dit album idd HELEMAAL fantastisch vond, maar dat je waardering voor dit album later heel erg is gaan schommelen en je er niet zo veel meer mee kon. Je liefde hiervoor komt echter op een gegeven moment weer helemaal terug in een periode dat je meer happy bent geworden met jezelf (nu).
Wel klinkt het album HEEL gedateerd, maar dat is juist wel lekker