Troum - Tjukurrpa (Part Two: Drones) (2001)

Duitsland

3. Trahan (8:57)
  4. Afgod (14:23)
  5. Tiefenrausch (10:30)
avatar van eviljoke
Blijkbaar niet iets om zomaar even om te zetten. Je moet dit ofwel hard afspelen, ofwel op de hoofdtelefoon uitpluizen. Nu klinkt het bij mij allemaal inwisselbaar, maar het staat hier dan ook zeer stil (op het werk)

Sietse
inderdaad, gewoon op hoog volume doen, ff lekker door dreunen

avatar van eviljoke
2e keer dat ik hem luister en nu slaan de drones wel in! Samen met Part I toch wel de betere in de reeks van 3.

avatar van Sander B.
Trahan en Afgod, zelden zulke angstaanjagende en dreigende muziek gehoord. Wat een geweld kwam er zo net even uit mijn speakers. Maar wat een toffe plaat! Sietse of eviljoke, is deze plaat nog ergens te verkrijgen?

avatar van eviljoke
zeker en vast via ebay aan zeer schappelijke prijzen. Ik denk ook dat je ze via hen zelf nog kan kopen. Ongetwijfeld heeft Sietse nog meer alternatieven

Sietse
idd via het label van Troum zelf. Probeer dus de drone records website eens.

avatar van Sander B.
Inmiddels al besteld, bedankt!