Colin Blunstone - Anthology (2001)

Label: Brilliant

1. Say You Don't Mind (3:29)
  2. Old and Wise (4:21)
  3. Caroline Goodbye (2:50)
  4. Andorra (3:14)
  5. I Don't Believe in Miracles (2:59)
  6. She's Not There (2:22)
  7. Tell Her No (2:05)
  8. Time of the Season (3:48)
  9. What Becomes of the Broken Hearted (3:15)
  10. Tracks of My Tears (3:12)
  11. Walking in the Rain (4:01)
  12. She's Not There '98 (4:14)
  13. Still Burning Bright (2:52)
  14. Don't Feel No Pain No More (2:47)
avatar van tims
Zombies schijnen weer helemaal terug te zijn.

avatar van titan
titan (crew)
Klopt, hun nieuwe single klinkt verrassend goed en is alles behalve een opgewarmde oude hap.

avatar van tims
Heb hem al een paar keer gehoord bij 3fm. Zijn hem daar flink aan het pluggen. Weet alleen niet of Colin er deel van uit maakt.

Jeetje...tijden niets meer van gehoord....super

vanmorgen gekocht...mooi!!!!!

avatar van HiLL
wat kan deze man toch prachtig zingen..heb een nieuwe live dvd gehoord van de Zombies en dat klinkt goed!! Potjan3 zeker geen opgewarmde hap..

EVANSHEWSON
Zanger met één van de allermooiste en warmste stemmen die ik ooit hoorde... Bij I don't believe in Miracles smelt ik gewoon weg, zo ook bij Old and Wise (Met Alan Parsons Project), daar zit zoveel gevoel in, en het is nooit of nooit melig, dit is echte emotie!

Zijn klassiekers met de Zombies She's Not There en Time of The Season staan hier ook zelfs op!

Smokey Robinson's Tracks of my Tears is zeer mooi gebracht, alsook What Becomes of the Broken Hearted...

Topplaat van topzanger, niet meer en zeker niet minder!
4 sterren ****

avatar van blunnie
Een zeer verrassende cd met van een aantal nummers een andere uitvoering dan het origineel.Dit is een soort best of,en goedkoop bovendien.Als je nog niets van Colin hebt aanschaffen! 3.5 ster

avatar van Shangri-la
Dit is natuurlijk tijdloos deze muziek, Colin heeft een prachtige stem die nu nog altijd niets aan kracht ingeboet heeft. Ik spreek uit ervaring want ik heb de Zombies vorig jaar in levende lijve kunnen aanschouwen in het Stadsschouwburg wat een prachtig concert was met dezelfde tracklist als op de dvd.

EVANSHEWSON
Shangri-la schreef:

Gelukzak!

(maar buiten het feit dat ik je gelukzak noem omdat je de Zombies live aan het werk zag en hoorde, doe ik dit om de steengoede muziek van Colin nog maar eens onder de aandacht te brengen!)

avatar van Gert P
Mis hier wel het hele mooie Wonderful en I want some more 2 grote nummers ui zijn zangcarriere en 2 hits zijn dat geweest in Nederland.

avatar van Droombolus
Een Anthology van Blunstone in 14 tracks is natuurlijk pure gotspe ... maar ja hij blijft een begenadigd zanger die helaas regelmatig wankelmoedige repertoire keuzes maakt dus een 4CD zit ik ook niet echt op te wachten ..........

beaster1256
prachtige plaat van een groot artiest ( zanger ) en mede door zijn kompaan rod argent , maar 1 grote misse : waar the f... staat het magische ' wonderfull ' , hoe is het mogelijk om dit nummer weg te laten , ongelooflijke blunder !!!!!!!!

avatar van Gert P
collected is uit maar het systeem herkent het niet, daar staan ale prachtig e songs op,