Albert West - 1968 - 1993 (1993)

Alternatieve titel: 25 Years of Hits

geen stemmen

Label: Dino

1. Mockin' Bird Hill (3:40)
  2. Cha La La I Need You (3:36)
  3. Callow La Vita (2:44)
  4. Bitter Tears (3:00)
  5. Put Your Head on My Shoulder (2:35)
  6. I Love You Baby (2:42)
  7. When I Need You (3:55)
  8. It Keeps Right on a Hurtin' (3:23)
  9. Listen (2:50)
  10. Dance on Little Girl (3:07)
  11. For the Good Times (3:43)
  12. Girls and Cadillacs (3:36)
  13. De Repente el Amor (There May Be) (3:35)
  14. Treat Me Gently in the Morning (4:30)
  15. Munich Night (4:00)
  16. Without You (3:21)
  17. Magical (3:17)
  18. Walkin' Back to Happiness (2:45)
  19. Ob La Di Ob La Da (3:15)
  20. Niet Gezond (3:20)
  21. Ginny Come Lately (2:52)
  22. Memory of Life (4:35)
  23. Hot Havanna Nights (4:36)
  24. Tell Laura I Love Her (3:02)
  25. Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini (3:03)
  26. Simone (2:57)
  27. The Way the Music Goes (2:30)
  28. My Dear Rose (3:02)
  29. Give a Little Love (3:24)
  30. Just One of Life's Little Tragedies (3:35)
  31. Is This the Way to Amarillo (2:58)
  32. You and Me (2:44)
  33. Cha La La I Need You (3:20)
  34. Sealed with a Kiss (2:36)
  35. Next door to an Angel (2:21)
  36. I Did What I Did for Maria (3:27)
avatar van Hans Brouwer
Vanavond stond op Nederland 3 Albert West in het middelpunt tijdens een muziekprogramma van de TROS. Nederlandse zangers zoals Gordon, Thomas Berge, Nick & Simon, Danny de Munck en Henk Westbroek zongen liedjes van Albert West. Liedjes als "Cha La La I Need You", "Ginny Come Lately", "Put Your Head on My Shoulder" en nog een paar andere songs werden door deze mannen, live gezongen, ten gehore gebracht. En... het klonk hartstikke leuk. De liedjes van Albert West zijn aanstekelijk en het frappante was dat mijn vrouw en ik desbetreffende liederen woord voor woord konden meezingen. Toffe gast die Albert en een leuk repetoire. Daarom 4**** voor deze 25 jaar hits. Inmiddels zijn er al weer een paar jaar bijgekomen.

avatar van rudiger
Hans Brouwer schreef:
Nederlandse zangers zoals Gordon, Thomas Berge, Nick & Simon, Danny de Munck en Henk Westbroek zongen liedjes van Albert West..

Thomas Berge ???
Die zit toch in Mexico.

avatar van Hans Brouwer
rudiger schreef:
Thomas Berge ???
Die zit toch in Mexico.
Jij zegt het Rudiger! Ik zou niet weten waar deze jonge blonde god op dit moment uithangt .
Wat ik wel weet en wat ik gisteren al meldde is dat Thomas Berge het Albert West liedje enthousiast en vol overgave zong. Het kan natuurlijk zijn dat desbetreffend TROS televisie programma reeds eerder is opgenomen. Maar dat mag de pret niet drukken.
Ik was gisteren zo aangenaam verrast dat ik "1968 - 1993 25 Years of Hits (1993)" snel heb besteld in onze plaatselijke bibliotheek. Ja, ik mag die Albert West wel .

avatar van Them
Hans Brouwer schreef:

Wat 'ie bedoelt is dat Thomas Berge op dit moment aan de tamiflu zit om van de Mexicaanse griep te genezen, Hans