Sommerset - Sommerset (1975)

Country

10. Sunday Morning Coming Down
  11. When Do You Love Me
  12. Almost Persuaded
avatar van Mr Raffles
Nostalgie, en toch zeer verdienstelijk gemaakt. Hans Sommer, de zanger stond bekend toen als de imitator van Jim Reeves, In 1995 maakte hij een nederlandstalige CD op melodieen van Jim Reeves nummers, titel: De rijmelaar. Even wennen maar ook goed. Deze ga ik binnenkort invoegen!!

weet jij een adres waar ik de muziek nog kan kopen?

avatar van Madjack71
Een countrycoverband en niet eens zo slecht gedaan. Op een gegeven moment weet ik het wel en begint het wat slapjes te klinken. Maar een nummer als I'm not Lisa klinkt best mooi, maar is dan ook van countrygrootheid Waylon Jennings.
Country is ook niet direct mijn muziekvoorkeur, maar voor zo nu en dan, waarom niet. Al denk ik wel dat ik de uitvoeringen van de artiesten zelf prefereer. Dat Jim Reeves een inspiratiebron is voor zanger Hans Sommer, moge duidelijk zijn, zijn stem lijkt als 2 druppels water op die van hem.
Leuk allegaartje, niet meer en minder.