Georges Moustaki - Moustaki Au Dejazet (1988)

geen stemmen

19. Pêcheur
  20. Il Y Avait un Jardin
  21. Marche de Sacco et Vanzetti
  22. Venez Danser
Zo te zien heb ik deze als Le Concert op het Pazzazz label. Mijn moeder heeft een dubbel cd genaamd Le Métèque (niet de cd uit 1969), waarvan de eerste disc hier ook mee overeenkomt.

Mijn exemplaar loopt tot en met 'Ma Solitude'.

Schitterend live album van mijn favoriete chansonnier. Intiem, sfeervol, en niet te vergeten een ontiegelijk sterke setlist. Eigenlijk een soort 'live greatest hits'. Het zijn er niet veel die met alleen een gitaar en een stem de zaal zo kunnen raken. Ik kon helaas alleen niet vinden waar en wanneer dit is opgenomen.

Deze (in welke uitvoering dan ook) moet voor een spotprijs in huis te halen zijn. Voor de liefhebber is zo'n cd nooit mis, zeker niet nu de zomer voor de deur staat!

kiriyama
Ha! En ik dacht vanmiddag nu net het album uit 1969 gekocht te hebben. Gelukkig klonk dit in de winkel ook erg goed. Op de tweede disc staat het gehele album 'Joujou.' Een miskoop zal het dus in elk geval niet zijn. Snel maar eens luisteren.