VOLA & THE ORIENTAL MACHINE - ANDROID ~like a House Mannequin~ (2007)

1 stem

Japan
Label: Daizawa

1. Oriental Machine (1:50)
  2. Mexico Pub (3:58)
  3. Waiting for My Food (5:02)
  4. Hane No Hikari (Album Versie) (3:43)
  5. Mind Control (4:24)
  6. Food's Next (3:06)
  7. Blue Song (4:26)
  8. Yume Shindan (Carte.......Nashi.......mix) (4:29)
  9. To-Ki-Me-I-Te Tonight Flight (4:10)
  10. The Counterattack of the Dreamer (Yumemibito No Gyakushu) (4:30)
avatar van Onslaught
Goed album. Vooral het nummer ''Mexico Pub'' is erg goed. Ook het Mind control en de rest van het album luisteren lekker weg.

Ik ben vooral verslaafd aan hun eerste album, maar die is nog niet door de keuring heen. Die moet je dus zeker ooit eens beluisteren.

VOLA & THE ORIENTAL MACHINE is een Japanse rock band die erg veel weg heeft van westerse indie rock bands, maar zoals Japanners bekend staan vormen ze dit ook om in een typisch Japanse sound. Leuke afwisselende vocals met een mooie rauwe sound en leuke melodie. Het is daarom zonde dat dit soort bands totaal niet doorbreken in het westen, maar dat ligt grotendeels aan de gesproken taal dan instrumentaal.