Red Cinder - Red Cinder (1992)

1 stem

Label: EMI

1. Watch Out (3:29)
  2. She's Got Emotion (4:21)
  3. Go Your Own Way (3:11)
  4. Hey You (4:01)
  5. Taste Too Sweet (4:27)
  6. Someday Sunrises (4:32)
  7. This Strange Effect (3:29)
  8. To Love Someone (4:49)
avatar van Jumpjet
Deze band herinner ik mij van een hilarisch slecht optreden als support van Marillion in Ahoy'.
Grappig om dit op MusicMeter tegen te komen, ook al heeft er nog niemand op deze plaat gestemd. Waarschijnlijk heeft niemand deze plaat ooit gehoord, laat staan gekocht.

avatar van spoiler
Dit heb altijd in de ramsjbakken laten liggen. Ooit lang geleden wat van gehoord en dat was niet best. de drummer was geloof ik Kim Haworth die ook bij THE Meteors en Time Bandits gespeeld heeft.

Guitars & Wings
Helemaal geen onaardige cd. De band bestaat oa uit Cecilia Braam (= Cecilia de Bruin / Cecilia de la Rie) die bekend is geworden in Centerfold. Muzikaal hangt het tussen aor en poprock. De zang is zeer
behoorlijk, soms wat kreunerig . Hooguit een beetje korte cd