Blinde Piet - 40 Jaar Straatmuzikant (1967)

geen stemmen

3. Potpouri No.3 (3:55)
  4. Potpouri No.4 (4:17)
  5. Potpouri No.5 (2:45)
  6. Blaze Away (2:17)
  7. De Schooier en Z'n Hond (3:40)
  8. Waterval (3:45)
  9. Waarom Heb Jij Me Laten Staan (2:46)
  10. Parijs bij Nacht (1:59)
  11. Potpouri No.6 (4:01)
  12. Lou Lou (1:59)
EVANSHEWSON
Uiteraard heb ik als arme Vlaming nog nooit van Blinde Piet gehoord, ik las dit en dacht... laat ik eens gaan kijken naar die hoes.
Er zijn slechtere hoezen denkbaar...

avatar van rudiger
Ik heb er ook nog nooit van gehoord , ik denk dat Blinde Piet die hoes zelf ook nog nooit gezien heeft , het ligt er maar aan hoe blind hij was .

hahahaha, rudiger, leuk!

Ik hoop wel dat Blinde Piet wel een goed stukste trekzak (accordeon) kon spelen en dat de auto's hem zien, want hij zit letterlijk op straat!

avatar van ricardo
Waarschijnlijk ben ik een grote fan van deze man,want hij let denk ik ook niet zo op spellingsfouten lijkt me .

EVANSHEWSON
Een goede smaak, nu nog Blinde Piet ontdekken...

De opvolger van deze plaat heet "The Return of 40 Jaar Straatmuzikant" en de opvolger dààrvan ; "The Revenge of the Son of 40 Jaar Straatmuzikant!".

Keinijge platen, overigens!

avatar van ricardo
Er schijnt ook nog een 4 de album te zijn ''40 jaar straatmuzikant some more''.Maar dat schijnt een volledig gitaaralbum te zijn toch?

EVANSHEWSON
Jawel, gitaar, straatgitaar natuurlijk en niets anders dan straatgitaar, zo helpe me God!

(Maar het is een bootleg, en dus mag het niet op deze site ingegeven worden, helaas! )

EVANSHEWSON
Genoeg gelachen, ik zou nu wel eens iemand willen horen die dit album ook nog heeft, en iets over de muziek op dit album weet te vertellen, misschien is het wel erg gezellige accordeonmuziek, wie weet?

EVANSHEWSON
Ik stel de vraag nog maar eens ernstig; kent iemand dit album überhaupt?

Mijn nieuwsgierigheid is echt wel gewekt!

avatar van LeRoi
...moet haast wel wat zijn...van het legendarische 'Telstar'-label...

avatar van rudiger
Als Piet Potpouri no 6 op no 11 zet en niet achter 5 aan op no 6 ,dan ben je volgens mij stekenblind.

avatar van kaztor
EVANSHEWSON schreef:
Een goede smaak, nu nog Blinde Piet ontdekken...

Keinijge platen, overigens!

Ik hoor liever The Straatmuzikant Variations.

Zo te zien zoekt Piet graag het gevaar op.

'Beware, busdriver, Blind Pete's there!!'