Euson - Life Is on My Side (1973)

Soul

9. Dirty Lady
  10. Help Me Make It Through the Night
  11. Leon
  12. Casey's Last Ride
alle albums van Euson zijn mooi, maar de mooiste is zonder twijfel Both sides now.'' Heel jammer dat hij Nederland heeft verlaten ,maar zijn albums zijn opnieuw op CD uitgebracht door fonos.nl

Een heel mooie stem en met gevoel gezongen. Helaas is de man als artiest gedregadeerd naar de platenbakken van de kringloopwinkels. Zijn albums zijn kennelijk net zo "gewild" als die van James Last en BZN.

avatar van Dibbel
Mooi album en de man is gezegend met een hele mooie en vriendelijke softsoul/pop-stem.
Life Is On My Side en Leon (van Philip Goodhand-Tait) werden kleine hits en Angelina haalde de tipparade.
Ook nog covers van Top Of The World (The Carpenters), And I Love You So (Don McLean) en een hele mooie van Help Me Make It Through The Night (Kris Kristofferson).
Geen zwakke nummers.

Op vinyl, in redelijke staat, Hollandse persing.